zaterdag 7 juli 2012

Late zevenklapper tegen Nooit Gedacht

Op zaterdagmiddag 7 juli 2012 speelde FC Den Bosch de 2e oefenwestrijd tegen en bij Nooit Gedacht uit Geffen. Zoals gebruikelijk in deze fase van de voorbereiding speelde de Boschenaren de 2e helft met 11 andere spelers als dat er in de 1e helft werd gestart.

Lees het verslag van fcdbfans.nl
De eerste van een reeks oefenwedstrijden tegen regionale amateurclubs heeft FC Den Bosch met een 0-7 overwinning afgesloten. Nooit Gedacht leek even met een monsterscore te gaan worden  afgedroogd, maar hield de stand lange tijd binnen de perken.
Al na drie minuten namen de bezoekers de leiding via Enzio Boldewijn en drie minuten later was het al 0-2 toen Anthony van den Hurk een zelfverkregen strafschop verzilverde. Wat de Bosschenaren daarna op de mat legden was echter te matig om de buffelende Geffense derdeklasser te kijk te zetten. Pas aan het eind van de eerste helft werd de ruststand op 0-3 gebracht. Het was opnieuw Van den Hurk die vrij kon inkoppen.

Na rust wederom een volledig nieuw elftal binnen de lijnen en opnieuw kwam Den Bosch sterk uit de startblokken. Tom van Weert scoorde binnen twee minuten met de kop: 0-4. Daarna zakte het spel weer wat in en pas in de laatste tien minuten werd de score opgekrikt. Van Weert kopte ook de 0-5 binnen, Jeffrey Vlug tekende voor 0-6 en Wouter de Vogel bracht de eindstand op 0-7. Aan FC Den Bosch de uitdaging om aanstaande dinsdag en donderdag, in respectievelijk Helvoirt en Heeswijk, hogere cijfers op het scorebord te laten noteren.

Nooit Gedacht - FC Den Bosch 0-7 (0-3). Voor wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling FC Den Bosch 1e helft: Bruno Appels; Justin Tahapary, Jelle de Bock, Tim Hofstede, Daan van Dinter; Maarten Boddaert, Bart van Brakel, Ralf Seuntjens (c); Enzio Boldewijn, Anthony van den Hurk, Emre Bilgin.

Opstelling FC Den Bosch 2e helft: Simon van Beers; Sander van Weert, Mike Scholten, Jeffrey Buitenhuis, Moreno Rutten; Benjamin van den Broek, Ilias Zaimi, Wouter de Vogel; Jeffrey Vlug, Tom van Weert, Randy Wolters.

Geblesseerden: Kevin Begois, Joey Brock, Rinke Pennings en Julian Willems.