vrijdag 27 juli 2012

FC Den Bosch win met fantastische goal van Randy

Op vrijdag 27 juli 2012 speelde FC Den Bosch tegen het Schotse Ross County FC uitkomende in Schotse Premier League. Op het eigen trainingcomplex zagen de toeschouwers dat de enigste gemaakte verdedigingfout in de 1e helft direct ook een tegentreffer was. Deze 2e helft was beter aan de Bossche zijde en werd ook 2x gescoord. Waardoor de winst voor de gastgevers was.

Randy Wolters viel de 2e helft in en had binnen twee minuten zijn 1e balcontact met een goede passeeractie. Net binnen de 16m haalde hij verwoestend uit en via onderkant lat knalde de 1-1 binnen. Het speel werd wat feller en er waren wat opstootjes. De winnende kwam van de voet van Maarten Boddaert. Ook hij had een afstandschot na een afvallende bal die hij goed in de hoek plaatste.

Lees het verslag op www.fcdbfans.nl





FC Den Bosch - Ross County FC 2-1 (0-1). Voor alle foto's klik HIER.

Opstelling FC Den Bosch: Bruno Appels; Justin Tahapary, Jelle de Bock (85. Jeffrey Buitenhuis), Daan van Dinter (74. Mike Scholten), Joey Brock; Maarten Boddaert, Benjamin van den Broek, Jeffrey Vlug; Enzio Boldewijn (46. Randy Wolters), Tom van Weert, Ralf Seuntjens.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten