dinsdag 24 juli 2012

Geen goals bij RKC Waalwijk - FC Den Bosch

Op dinsdag, 24 juli 2012, speelde FC Den Bosch een oefenwedstijd tegen een tegenstander van enig formaat; eredivisionist RKC Waalwijk. De wedstrijd werd gespeeld op het sportcomplex De Gaard van RWB in Waalwijk waarbij de ongeveer 1500 toeschouwers he;aas geen doelpunten zagen.

Lees het verslag van FC Den Bosch Fans.nl
Op een met zo'n 1.500 toeschouwers goedgevuld sportpark De Gaard in Waalwijk speelde FC Den Bosch een prima oefenwedstrijd tegen RKC. Het doelpuntloze gelijkspel was dan ook terecht, al kreeg de eredivisionist de beste mogelijkheden.
Met name voor rust was het betere veldspel en veruit het meeste balbezit voor de Bosschenaren, waar Jeffrey Vlug weer achter de aanvallers speelde en Ralf Seuntjens als valse linkerspits fungeerde. De spaarzame mogelijkheden waren echter voor de over het algemeen teruggetrokken gastheren. De een dag eerder gecontracteerde Franse spits Richard Barroilhet was twee keer dichtbij, maar hij kon Bruno Appels niet passeren.




In de tweede helft werd het er niet boeiender op. Hoogtepunten waren schaars. De na een uur ingevallen Randy Wolters kon het Henrico Drost een paar meter voor de doellijn net niet moeilijk genoeg maken en een schot van een RKC'er ging voorlangs. Een minuut of tien voor tijd bracht linksback Joey Brock nog wat leven in de brouwerij door een schot van afstand te lanceren, dat rakelings over het doel zeilde. In de allerlaatste minuut kreeg RKC echter de beste mogelijkheid van de wedstrijd. Invaller Robert Braber schoot echter naast.

RKC Waalwijk - FC Den Bosch 0-0 (0-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling FC Den Bosch: Bruno Appels; Justin Tahapary, Jelle de Bock, Tim Hofstede (46. Daan van Dinter), Joey Brock (81. Rinke Pennings); Bart van Brakel, Benjamin van den Broek, Jeffrey Vlug (60. Maarten Boddaert); Enzio Boldewijn (68. Emre Bilgin), Tom van Weert, Ralf Seuntjens (60. Randy Wolters).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten