donderdag 12 juli 2012

FC Den Bosch op overtuigende wijze voorbij VV Heeswijk

Op donderdag 12 juli 2012 speelde FC Den Bosch de 4e oefenwedstrijd bij en tegen v.v. Heeswijk. De wedstrijd werd gespeeld door de jongens die de vorige wedstrijd geen of wening speeltijd kregen terwijl de overige, waaronder Randy, een training afwerkten op het aangrenzende veld.

FC Den Bosch heeft donderdagavond een ruime oefenzege geboekt op tweedeklasser VV Heeswijk. Vooral in het eerste half uur ging het van een leien dakje, getuige ook de 0-6 ruststand. In de slotminuut van de wedstrijd werd het 0-7.

Terwijl de spelers die twee dagen eerder tegen Helvoirt voetbalden op een ander veld een fanatieke training afwerkten, was Jeffrey Buitenhuis op het Heeswijkse hoofdveld al na een minuut trefzeker. Enzio Boldewijn maakte er binnen tien minuten 0-2 van. Daarna waren er twee wonderschone treffers van Emre Bilgin (opnieuw een boogbal over de doelman) en aanvoerder Ralf Seuntjens, die een streep in de bovenhoek liet verdwijnen, binnen de minuut. Seuntjens was ook het eindstation bij de 0-5 en Maarten Boddaert tekende na ruim een half uur voor de 0-6 ruststand. Bekijk foto's en lees verder...

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een maaltijd genuttigd bij Brownies & Downies.