maandag 2 juli 2012

1e "echte" training van FC Den Bosch

Op maandag 2 juli 2012 kwam de nieuwe trainer, staf en de nieuwe selectie van FC Den Bosch bij elkaar op het PBO Opleidings- en trainingscomplex aan de Jan Sluytersstraat voor de eerste "echte" training van het nieuwe seizoen.

Jan Poortvliet met assistent Arnold Scholten trainde met de gehele nieuwe selectie. Er waren slechts 2 afwezigen: assistent Jan van Grinsven was op vakantie en de helaas nog geblesseerde Hasan KiliƧ.

Daar waar afgelopen zaterdag zeker 1000 supporters aanwezig waren bij de Kick-off, werd de training door slechts ongeveer 25 toeschouwers werd gade geslagen. Op 2 kleine incidentjes na verliep deze vlekkeloos. Halverwege de positie/partij-vorm sprong nieuweling Rinke Pennings op en bij het neerkomen greep hij naar zijn rechter kuit. Hij probeerde het nog wel even daarna stapte hij toch uit voorzorg van het veld. E.e.a.leek op een (kleine) zweepslag.
Ook Julian Willems had helemaal aan het einde van de training even een pijn momentje. Dit zag er meer uit als een kleine reactie op de inspanning van zijn eerste training na zijn lange revalidatie van vorig seizoen.
Voor wat betreft Randy. Hij leverde een goede arbeid/prestatie af en was weer blij dat het nieuwe voetbalseizoen weer was begonnen. 




Voor alle foto's van de 1e training van FC Den Bosch klik HIER.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten