dinsdag 24 november 2009

Combi Jong/A1 FC Utrecht speelt gelijk tegen FC Breukelen o23

Op dinsdagavond 24 november 2009 speelde een combinatie van Jong/A1 FC Utrecht een vriendschappelijke wedstrijd bij en tegen FC Breukelen onder 23. Doordat, voornamelijk in de 1e helft, de Jonge Domstedelingen het vergaten af te maken werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

Dsc06325 Dsc06335 Dsc06345

In de 1e helft hadden de Jonge Domstedelingen een duidelijk overwicht maar werd er verzuimd de bal in het net te schieten. Een iets te laag tempo, een mannetje te veel proberen uit te spelen of de combinaties iets te lang doorvoeren waren de fouten die erin slopen. Aan de Utrechtse kansen lag het niet en het had eigenlijk een nulletje of 3 moeten zijn. De kansen aan de kant van Breukelen werden goed opgevangen door de jonge Utrechtse goalie, Joey Swanink, en of de verdediging. Met 0-0 werd de rust ingegaan.

Dsc06362 Dsc06369 Dsc06377

In de 2e helft 9 andere spelers aan de kant van Utrecht en nog een stuk jonger (2x Jong, 9x A1). Er was nog wel een klein overwicht voor de Jonge Domstedelingen maar duidelijk minder dan in de 1e helft. Het spel ging nu wat meer over en weer. De openingsgoal was voor de Utrechters. Uit een corner kon Mike v.d. Hoorn in de 50e minuut ongehinderd binnenkoppen. Met aan beiden zijden kansen was er in de 58e minuut de 1-1. FC Breukelen speelde soms iets te fysiek waaruit een paar nare overtredingen uitkwamen. Het vennijn zat in het slot. Maikel Lange met een snelle rush en een snoei hard schot van ongeveer 25m was de 1-2. xc3x89xc3xa9n minuut later was er een foute pass op het Utrechtse middenveld. Een onderschepping en een goede steekpass aan de kant van Breukelen die de spits bereikte. Het schot werd in eerste instantie gestopt alleen de rebound werd binnengeschoten, 2-2. Dit was tevens de eindstand.

FC Breukelen o23 - Jong/A1 FC Utrecht 2-2 (0-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong/A1 FC Utrecht 1e helft: Joey Swanink(A1), Edwin Soenarto(Jong), Ismo Vorstermans(Jong), Bart Vriends(A1), Jahmill Flu(Jong), Elson Rosario Almeida(Jong), Stefano Lilipaly(Jong), Anouar Kali(A1), Attila Yildirim(Jong), Evert Brouwers(Jong).

Opstelling Jong/A1 FC Utrecht 2e helft: Joey Swanink(A1), Gxc3xa9vero Markiet(A1), Ismo Vorstermans(Jong), Mike v.d. Hoorn(A1), Bart van Wieringen(A1), Justin Ruyter(A1), Ian Refos(A1), Zakaria Amrani(A1), Nick de Jong(Jong), Enzio Boldewijn(A1), Maikel Lange(A1).