maandag 2 november 2009

Jong FC Utrecht kan geen vuist maken tegen Jong Den Bosch

Op maandagavond 2 november 2009 speelde Jong FC Utrecht in de 9e competitieronde op het eigen sportcomplex "Zoudenbalch" tegen Jong Den Bosch. Na 90 minuten plus extra tijd stond dezelfde stand op het scorebord als waarmee begonnen was, 0-0. Een matig Jong FC Utrecht kon geen vuist maken tegen de jonge Boschenaren.

Dsc05958 Dsc05974 Dsc05987

Om maar met een cliche te beginnen; het was een bloedeloze 0-0. Een matige wedstrijd van beide kanten. Een paar corners en een enkele vrije trap in de buurt van de 16m waren de mogelijkheden die niet in kansen konden worden omgezet. De 1e helft was er een om snel te vergeten en de 2e helft was niet veel beter. Het publiek moest het doen met één echte kans aan beide zijde. In een scrimmage schoot Atilla Yildirim thv de penaltystip op goal. Echter de op de doellijn staande Ismo Vorstermans kreeg de bal tegen hem aan en voorkwam daarmee een Utrechtsdoelpunt. Aan de ander kant redde Wesley de Ruiter tot twee maal achtereen en in derde instantie redde Kai Heerings op de doellijn. De extra tijd werd volgemaakt door de Boschenaren met het spelletje "de bal vasthouden in de hoek bij de cornervlag", waaruit men kon opmaken dat zij met één punt tevreden waren. Jong FC Utrecht mag dat niet zijn daar dit puntverlies niet past in de doelstelling van de Domstedelingen.

Jong FC Utrecht - Jong Den Bosch 0-0. Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Wesley de Ruiter, Edwin Soenarto (61' Gevero Markiet), Mike van der Kooij (22' Kai Heerings), Ismo Vorstermans, Kevin Huijsman (78' Stefano Lilipaly), Erixon Danso, Hans Somers, Ken van Mierlo, Ingmar Maayen, Atilla Yildirim, Frank van der Zwan.