zaterdag 1 augustus 2009

Winst voor Jong FC Utrecht bij de "Rooien" in Spakenburg

Op zaterdag 1 augustus 2009 speelde Jong FC Utrecht tegen de kampioen van de hoofdklasse B, IJsselmeervogels. Bij de "Rooien" kwamen de Domstedelingen wat ex-(jeugd)FC Utrechters tegen: Trainer Roy Wesseling, Martijn van Strien, Jasper Bolland, Tony Tol, Maikel de Harder en Selim El Yousfi. Jong FC Utrecht was met 0-2 te sterk voor de nog maar één week in training zijnde IJsselmeervogels.

In de 5e oefenwedstrijd voor Jong FC Utrecht werd er afgereisd naar Spakenburg. Waren er bij de vorige oefenwedstrijden weinig blessures en een voltallige selectie. Vandaag was de ziekenboeg aardig volgelopen: Jahmill Flu(knie), Kai Heerings(enkel), Nick de Jong(scheenbeen), Elson Rosario Almeida(enkel), Frank vd Zwan(enkel), Tony Scheurs(elleboog), Mike vd Kooij (knie) en afwezig ivm privxc3xa9-omstandigheden Stefano Lilipaly, Jacob Lenski bij 1e elftal, Gregory Schaken (stage Telstar). Wel zaten voor het eerst bij de selectie David Depetris en Ken van Mierlo.

Dsc04230 Dsc04289 Dsc04301

De 1e helft ging het redelijk gelijk op met een licht overwicht voor de gasten uit de Domstad. Aan beide zijden waren er wat kleine kansjes. Halverwege was er een verkoelende drinkpauze maar ook daarna kwam men niet tot score. Met de brilstand werd de rust ingegaan. In de 2e helft bracht trainer/coach Robbie Alflen 2 wissels en in de 56e minuut maakte David Depetris zijn eerste minuten bij de Utrechtse Beloften. In de 77e minuut was het diezelfde Depetris die goed doorliep naar de achterlijn. De voorzet bij de 1e paal was net te scherp voor Randy Wolters maar via de keeper kwam de bal bij de 2e paal bij Erixon Danso die de 0-1 kon binnenschieten. In de 83e minuut gaf Evert Brouwers een goed pass aan David Depetris die op de 16m de verdediger uitkapte en hard uithaalde en de goalie verschalkte, 0-2. In de laatste minuut deed IJsselmeervogels bijna wat terug toen invaller Selim El Yousfi binnen de 16m op de paal schoot. Kort daarna floot de arbiter voor het einde en was er de winst voor Jong FC Utrecht.
Klik voor een samenvatting van ijsselmeervogels.tv HIER

IJsselmeervogels - Jong FC Utrecht 0-2 (0-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Wesley de Ruiter, Mark van der Maarel, Ismo Vorstermans, Tim Noordraven (46' Evert Brouwers), Kevin Huijsman (46' Davy Bulthuis), Edwin Soenarto, Randy Wolters, Ken van Mierlo, Ingmar Maayen, Attila Yildirim (56' David Depetris), Erixon Danso.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten