maandag 24 augustus 2009

Jong FC Utrecht laat punten achter in Limburg

Op maandag 24 augustus 2009 op de afwijkende tijd van 20.00 uur was Jong FC Utrecht afgereisd naar Kerkrade in het diepe zuiden van Limburg, om te spelen tegen Jong Roda JC. In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen speelde het betere Jong FC Utrecht met 1-1 gelijk tegen de Limburgse gasten Jong Roda JC.

In de 1e helft was er een zeer goede kans voor Ismo Vorstermans, die over kopte. Mark vd Maarel had ook nog een schotje met zijn zwakke linkerbeen maar deze rolde voorlangs. Jong Roda JC was ongevaarlijk.

 Dsc04766 Dsc04782 Dsc04831

In de 2e helft waren de Domstedelingen wederom beter maar de bal wilde maar niet binnenvallen. Erixons Danso ging goed door tot op de achterlijn, gaf voor aan Elson Rosario Almeide die de bal niet goed raakte en eigenlijk voor langs zou schieten toen Frank vd Zwan van ongeveer 1m bij de 2e paal de bal niet over de doellijn kreeg. Vervolgens schoten de Zuiderlingen uit een vrije trap tegen het houtwerk. In de 70e minuut uit een Limburgse corner werd de bal bij de 2e paal teruggekopt naar de 1e paal en van daar binnengekopt, 1-0. Onterecht maar als je ze zelf niet maakt, dan........... Jong FC Utrecht ging opzoek naar de gelijkmaker waarbij er een wederom een kans om binnen de 5m te scoren welke onbenut bleef. Een bal op de lat, voorlangs en over waren de kansen die er niet ingeingen. Uiteindelijk was er in de 86e minuut de corner van Barry Maguire die door Davy Bulthuis werd binnengekopt. In de resterende tijd waren er nog wat kleine mogelijk aan beide zijde voor de winst. Echter een puntendeling was het waar beide teams het mee moesten doen.
Lees ook het verslag van www.fcutrecht.nl.

Jong Roda JC - Jong FC Utrecht 1-1 (0-0)  Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Wesley de Ruiter, Mark van der Maarel, Ismo Vorstermans, Mike van der Kooij, Dave Bulthuis, Elson Rosario Almeida, Ken van Mierlo, Barry Maquire, Leroy George (65' Ingmar Maayen), Erixon Danso, Frank van der Zwan (77' Atilla Yildirim).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten