zaterdag 4 augustus 2012

Opendag / Family Day FC Den Bosch

Webm@ster nog steeds op vakantie. Lees het verslag van www.fcdenbosch.nl

Zaterdag 4 augustus 2012 stond in en rond BrainWash Stadion De Vliert de FC Den Bosch Family Day op het programma. Tijdens deze jaarlijkse Open Dag hadden de circa 2.500 Bossche bezoekers vanaf 11.00 uur de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij de club, kennis te maken met medewerkers, spelers en staf en om deel te nemen aan tal van leuke activiteiten voor jong en oud.

Voor de jongste bezoekers was er een kinderland opgebouwd met diverse springkussens, een pannaveld, een stormbaan, een stand waar kinderen zich konden laten schminken, popcorn- en suikerspinkramen en nog veel meer! Ook in het stadion en op het veld werden er vele leuke activiteiten georganiseerd. Zo konden de fans onder meer penalty's nemen op doelmannen Simon van Beers en Petar Stoskovic, op de foto met de kampioensschalen en hun voetbalkwaliteiten tonen op het Toshiba-doek.
Verder waren er zoals gebruikelijk vele kraampjes met eten, drinken en merchandising, werden er rondleidingen georganiseerd, was er een DJ, een FC Den Bosch-quiz en werden er vele prijzen verloot, met dank aan diverse Bossche sponsors.




(Foto's www.fcdbfans.nl)

Om 14.30 uur stond de traditionele spelerspresentatie op het programma, waarbij doelman Kevin Begois door de bezoekers van fcdbfans.nl werd bekroond tot 'Bosschenaar van het jaar'. Kort ervoor werd rolstoeltennisser en fanatiek supporter Maikel Scheffers op het veld in het zonnetje gezet. Na de vuurwerkshow van Van Gestel Vuurwerk uit Heesbeen en een optreden van Jack van Raamsdonk werd er door de Bossche selectie omstreeks 15.30 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen een regioteam, onder leiding van trainer Bert Ruijsch. De Bossche ploeg won het duel, dat in twee helften van dertig minuten werd gespeeld, met 6-0. Vlug, Seuntjens, Van Weert, Van den Broek, Wolters en Boldewijn waren de Bossche doelpuntenmakers.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten