maandag 2 september 2013

Randy Wolters; Het weerzien met FC Den Bosch..

Op de teamfoto van VVV-Venlo seizoen 2013-2014 staat Randy Wolters niet op. Op de teamfoto van FC Den Bosch wel. Nog geen 7 weken geleden stapte de Leidse aanvaller over van Het Brabantse FC Den Bosch naar het Limburgse VVV-Venlo.
Vanavond spelen deze 2 teams tegen elkaar. Randy zou aanvankelijk tegen een van zijn beste maatjes Moreno Rutten spelen. Echter de scheidsrechter van afgelopen vrijdag en de KNVB staken daar een stokje voor. De rechtsback is voor de onterecht gegeven rode kaart geschorst. Vermoedelijke vervanger Jeffrey Buitenhuis.
Nog een opmerkelijk feit. Op de goal staat Wesley de Ruiter. Met deze goalie speelde Randy bij FC Utrecht en reden dagelijks met elkaar naar de club. 3 seizoenen geleden stonden zij ook tegenover elkaar. Randy speelde toen bij FC Emmen en de Ruiter speelde toen ook bij FC Den Bosch. Precies het jaar dat Randy bij FC Den Bosch speelde zat de Leidse goalie bij sc Excelsior Rotterdam.
Wat de wedstrijd ook wordt winst, verlies of gelijk voor wie dan ook dit is voor de rappe aanvaller een zéér speciale wedstrijd daar ook bij de FC Den Bosch-supporters Randy een geliefde spelers was en nog is.

©JW

1 opmerking:

  1. en zo is het!!!! Randy is en blijft een Bosschenaar !!! een geweldige gozer -, voetballer -, een echte prof!!!! jullie krijgen van Randy nog veel leve de lol van!!!! alleen vanavond hoop ik niet

    BeantwoordenVerwijderen