maandag 25 februari 2013

FC Den Bosch deklasseert Sparta: Randy Wolters, 2 goals & 2 assists

Op maandag 25 februari 2013 ging koploper Sparta Rotterdam faliekant in eigen huis onderuit tegen FC Den Den Bosch. In de 6e minuut was het nog wel 1-0 maar na 21 minuten keeper Pellatz geen antwoord op 2 afstandschoten van Randy Wolters. Het 1e schot van ong. 25m werd nog wel door de goalie gekeerd, echter in de rebound kopte Tom van Weert de 1-1 binnen. Één minuut later was het wederom een vlammend schot van zeker 35m van Randy Wolters die diagonaal in de bovenhoek verdween.
Randy Wolters met schot op goal, de rebound werd binnengekopt door Tom van Weert

Randy Wolters haalt uit van zeker 35m en schiet de 1-2 binnen

Ook na de rust had keeper Pellatz geen antwoord op de vrije trap van wederom 25m van aanvaller Randy Wolters, die heel bekeken onder de springende muur door de bal knalhard in de "afgedekte" hoek schoot.
De 1-4 was een goede goal van Benjamin van den Broek. Zijn tegenstander was hij te snel af en schoot net binnen de 16m binnenschoot. De 1-5 was van invaller Ralf Seuntjes, hij kreeg de bal van Randy Wolters en thv de penaltystip tussen een antal Spartanen door zette hij de eindstand op het scorebord.
Terug van 8 maanden blessureleed kreeg Hassan Kilic ook nog een klein kwartier speeltijd.

Randy Wolters schiet bekeken van 25m onder de muur door de 1-3 binnen

Randy Wolters met de assist op de 1-5 door Ralf Seuntjes