maandag 31 januari 2011

Puntverlies in Volendam voor Jong FC Utrecht

Op maandag 31 jaunari 2011 speelde Jong FC Utrecht in het Kras Stadion de competitewedstrijd tegen Jong FC Volendam. Door het 2-2 gelijke spel lieten de Jonge Domstedelingen wederom punten liggen.

IMG_5876 IMG_5922 IMG_5939

Een minuut of 8 voor de rust scoorde de thuisploeg de 1-0. Tijdens de rust was er de merkwaardige wissel van Randy Wolters. De aanvaller verliet het veld om zijn overgang naar FC Emmen verder te bespreken en af te ronden. Na de rust was het A1 speler Marko Malatic die de gelijkmaker produceerde. Daarna was het toch weer Jong FC Volendam die de voorsprong nam uit een corner, 2-1. De gelijkmaker kwam eveneens van een A1 speler, Mike v/d Hoorn. Een verdere score was er niet en moest trainer/coach Robbie Alflen toezien dat er maar één punt mee terugging naar de Domstad.

Jong FC Volendam - Jong FC Utrecht 2-2 (1-0) . Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.