maandag 24 januari 2011

Jong FC Utrecht verliest ook thuis van Jong FC Den Bosch

Op maandag 24 januari 2011 speelde Jong FC Utrecht op het eigen sportcomplex "Zoudenbalch" tegen Jong FC Den Bosch. De uitwedstrijd tegen de Bosschenaren ging met 4-0 verloren en ook in de thuiswedstrijd werd met 1-2 verloren. In een eerder interview met trainer/coach Robbie Alflen gaf deze het gevaar van puntverlies na de winterstop nog aan, kennelijk was dit tegen dovemans oren gezegd want Jong FC Utrecht leverde een slechte prestatie af.

IMG_5133 IMG_5208
Ondanks alle voorbeelden van trainer/coach Robby Alflen, diverse koplopers in het betaalde - en amateurvoetbal zijn de competitie met puntenverlies gestart, is ook Jong FC Utrecht met een nederlaag gestart.
Op de overwinning van de nummer twee op de ranglijst, Jong FC Den Bosch, valt niets af te dingen. Het elftal van trainer/coach Jan van Grinsven speelde een prima partij voetbal en was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Hier zag het overigens in de beginfase, nadat de debuterende scheidsrechter Peter van Turenhout uit Gorkum voor de aftrap had gefloten, niet naar uit. Al in de eerste minuut kreeg Erixon Danso een dot van een kans, maar helaas zijn inzet werd van de lijn gehaald. Ook een schot van Zakaria Amrani was erg gevaarlijk. Naarmate de tijd vorderde nam de ploeg uit Den Bosch het initiatief over. Eerst moest een inzet van Mohamed El Makrini nog van de lijn gehaald worden en een paar minuten later moest Erik Cummins al zijn talenten aanspreken om een inzet van Tom van Weert uit zijn doel te ranselen. Lees verder.... 
(Verslag fc-utrechtjeugd.nl)

IMG_5258 IMG_5318
 
Jong FC Utrecht - Jong FC Den Bosch 2-1 (1-1). Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, GĂ©vero Markiet, Bart Vriends (46' Justin Ruyter), Kai Heerings, Dave Bulthuis, Adam Sarota, Zakaria Amrani (77' Bart van Wieringen), Anouar Kali, Stefano Lilipaly, Erixon Danso (55' Marko Malatic), Elson Rosario Almeida.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten