donderdag 27 januari 2011

Jong FC Utrecht wint overtuigend bij Jong VVV Venlo

Op donderdag 27 januari 2011 speelde Jong FC Utrecht de inhaalwedstrijd bij en tegen Jong VVV Venlo. Op het kunstgras van Sportpark Merelweg werd er met 0-3 gewonnen. Afgelopen maandag werd er na een zéér matige wedstrijd tegen Jong FC Den Bosch met 1-2 verloren. Vandaag ging alles anders en dus beter. Het tempo lag hoger, de passing was beter, omschakeling was goed en er werd vroeg druk gezet. En als er iets scherper rond om de 16m van de tegenstander had geweest had de uitslag met 3 á 4 doelpunten hoger uitgevallen. Een overtuigende en terechte overwinning.

IMG_5393 IMG_5403 IMG_5449

Lees het verslag van fcutrechtjeugd.nl
Na de thuisnederlaag tegen Jong FC Den Bosch waren de "mannen" van trainer/coach Robby Alflen erg teleurgesteld. Vooral over het vertoonde spel was men zeer ontevreden. Vandaag revancheerde FC Utrecht zich met een 0-3 overwinning in Venlo.
Iedereen was dan ook erg blij met de inhaalwedstrijd tegen Jong VVV Venlo, een elftal na een reeks van zes overwinningen, duidelijk in de winning mood. Toen Scheidsrechter Jan Tempelaar voor de aftrap floot schoot de ploeg uit de Domstad dan ook uit de startblokken. Met goed verzorgd voetbal en met volledige controle op de wedstrijd werd een overwicht gecrexc3xaberd. Zonder de geschorste Kai Heerings en de geblesseerde Bart Vriends, maar weer met Attila Yildirim en Evert Brouwers liepen de combinaties soepel.Het regende dan ook kansen alleen het verzilveren wilde maar niet lukken. Aan de andere kant leverde alleen een vrije trap van Anil Gulner nog wat gevaar op. In de 26e min. was het dan eindelijk raak. Het was Erixon Danso die vanaf de linkerkant een voorzet op maat gaf aan Atilla Yildirim. Diens schuiver was keeper Randy Frijn te machtig: 0-1. Lees verder.......

IMG_5608 IMG_5668 IMG_5712

Jong VVV Venlo - Jong FC Utrecht 0-3 (0-1). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Gevero Markiet, Mike v/d Hoorn, Kevin Huijsman, Dave Bulthuis, Anouar Kali, Zakaria Amrani, Evert Brouwers (61' Elson Rosario Almeida), Stefano Lilipaly, Erixon Danso (78' Tony Schreurs), Atilla Yildirim (66' Randy Wolters).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten