dinsdag 19 mei 2009

Jong FC Utrecht wint van FC Chabab

Op dinsdagavond 19 mei 2009 speelde een kleine selectie van Jong FC Utrecht tegen de kampioen van de zondag 1e klasser 1A op het eigen trainingscomplex "Zoudenbalch". Jong FC Utrecht won de wedstrijd met 3-0 en had in de gelederen; de A-junioren Stefano Lilipaly, Randy Wolters, Elson Rosaria Almeida en Tony Scheurs en een stage-speler Jacob Lensky (Canadees van oorsprong en ex-jong Feyenoord, ex jong Celtic).

Dsc03022 Dsc03029 Dsc03055

Trainer/coach Rob Alflen had voor deze wedstrijd slechts 12 man tot zijn beschikking/opgeroepen. Hierdoor moest i.v.m met 2 blessure gevallen de wedstrijd zelfs het laatste 15 minuten met 10 man spelen. Randy had zo ongeveer de kortste wisselbeurt ooit. Na de 1e helft te hebben gespeeld nam hij op de bankplaats en maakte Elson vanaf de start van de 2e helft zijn opwachting. 2 minuten na de aftrap van de 2e helft blesseerde Nick de Jong zich en kon Randy wederom de wei in. Ismo Vorsermans had net daarvoor de 1-0 binnengeschoten. 15 minuten voor tijd had stage-speler Jacob Lensky te veel last en verliet uit voorzorg het veld en Randy verplaatste van linksbuiten naar linksback. Ondanks het feit met 10 man te spelen kon in de 80e min. Mark van der Maarel de 2-0 binnenkoppen en in de 90e min. maakte Ingmar Maayen de 3-0. Ook waren er nog een paar 100% kansen voor Elson Rosaria Almeida, Stefano Lilipaly en Tony Scheurs, die eigenlijk niet te missen waren maar toch niet de goallijn passeerden. De enkele kansen van Chabab werden goed afgestopt door de verdediging danwel stond keeper Erik Cummins in de weg.

Jong FC Utrecht - FC Chabab 3-0 (0-0). Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Mark van der Maarel, Roy Schaap, Ismo Vorsermans, Kevin Huijsman, Nick de Jong(47' Randy Wolters), Stefano Lilipali, Jacob Lensky, Randy Wolters(46' Elson Rosaria Almeida), Tony Scheurs, Ingmar Maayen.