zaterdag 23 mei 2009

Breukelen Cup; Dag 2

Op zaterdag 23 mei 209 was het de 2e dag van de Breukelen Cup. Er werden de resterende 2 poule-wedstrijden gespeeld tegen Jong Sparta en Jong Regio Utrecht.

Met in de 1e wedstrijd een gelijkspel moest het vandaag anders. De 1e wedstrijd was direct tegen Jong Sparta. Voetballend ging het zo slecht niet en de eerste kans op een doelpunt was voor De Domstedelingen. Irfan was op snelheid door het midden doorgebroken maar op de 16m afgestopt met een luchtje van een overtreding. Met de rust bleef het dan ook 0-0. In de 2e helft waren de Spartanen effectiever. Met eerst nog een afgekeurd doelpunt was er in de 7e minuut van de 2e helft de 1-0 waarbij de verdediging er niet goed uitzag. 10 minuten voor het einde liep Randy tegen zijn 2e gele kaart van de wedstrijd op. Een lekkere tussenin bal waarbij als je inhoud je aan brokken wordt geschopt en als je een fractie van een seconde later bent de ander de overtreding maakt. Echter de scheids nam zijn beslissing en Jong FC Utrecht moest verder met 10. Even later was er een identiek als bij de eerste tegen goal. 2-0 was ook de eindstand.
Dsc03119 Dsc03128 Dsc03134
Jong Sparta - Jong FC Utrecht 2-0 (0-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.
Opstelling Jong FC Utrecht: Roy Pistoor, Mark v/d Maarel, Tim Noordraven, Kai Heerings, Kevin Huijsman, Elson Rosaria Almeida, Stefano Lilipaly, Jacob Lensky, Randy Wolters, Irfan Bachdim, Ismo Vostermans.

De 2e wedstrijd van dag 2 was tegen Jong Regio Utrecht. Met één gelijk en één verlies moest er gewonnen worden om als 2e in de poule te worden. Toch begonnen de Domstedelingen niet met zoiets van vol erop. Na een tam begin kwam er wat meer vuur in het spel. Zeker toen in de 17e minuut Ingmar binnen de 16m tegen de grond werd gewerkt. Ingmar ging er zelf achterstaan maar schoot op de paal. Met de rebound die wel wwerd ingeschoten stond de 1-0 op het scorebord. Jong FC Utrecht bleef het betere van het spel houden en toen in de 7e minuut van de 2e helft Ismo de 2-0 binnenwerkte na een corner was de winst in de tas. Jong Regio Utrecht probeerde het nog wel maar de aansluitingstreffer zat er niet in. Met deze winst plaatste Jong FC Utrecht zich voor de halve finale. De tegenstander zal op zondag de amateurs van Jong AFC Amsterdam zijn. De andere halve finale is Jong Sparta - Jong Volendam.
Dsc03160 Dsc03167 Dsc03172
Jong FC Utrecht - Jong Regio Utrecht 2-0 (1-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.
Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Mark v/d Maarel, Tim Noordraven, Roy Schaap, Kevin Huijsman, Elson Rosaria Almeida, Kai Heerings(38' Josxc3xa9 Spenrath), Ismo Vostermans, Randy Wolters, Tony Scheurs, Ingmar Maayen.