maandag 8 september 2008

Jong FC Utrecht wint 1e poule bekerwedstrijd

OmniworldutOp maandagavond 08 september 2008 speelde Jong FC Utrecht in de 1e bekerwedstrijd in de poule bij en tegen Jong FC Omniworld. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen door de Domstedelingen.

Jong FC Utrecht behaalde maandagavond via treffers van Ken van Mierlo en Ingmar Maayen een verdiende 0-2 overwinning bij Jong FC Omniworld in de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi. Mohammed Faouzi leek in de 20e minuut de score te openen na een vlotte aanval, maar dat gebeurde in buitenspelpositie. Een kwartier later raakte een inzet van Omniworld de bovenkant van de lat en zes minuten later moest FC Utrecht-doelman Erik Cummins een afstandschot van Tayeb ongedaan maken. Lees verder.........

Jong Omniworld - Jong FC Utrecht 0-2 (0-0).

Opsteling: Erik Cummins, Mark van der Maarel, Jeroen Nagel, Roy Schaap, Kevin Huisman, Tony Tol, Ken van Mierlo, Irfan Bachdim ( 75. Ingmar Maayen), Mohammed Faouzi, Nick de Jong, Abdennour Benamar ( 60. Erixon Danso).