zaterdag 27 september 2008

Doelpuntloos duel tussen FC Utrecht A1 en PSV A1

Op zaterdag 27 september 2008 speelde FC Utrecht A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen PSV A1. Beiden teams zagen geen kans om de bal bij de ander achter de goallijn te  krijgen waardoor de wedstrijd eindigde hoe hij begon met 0-0.

Vandaag was een wedstrijd waarin de kansen niet werden afgemaakt danwel het vizier niet op scherp stond of de steekpass niet aankwam. PSV schoot op de paal en Elson voor FC Utrecht op de lat. Geen penalty voor Stefano die in de 16m met twee handen een duw in zijn rug kreeg en ten val kwam. Ook claimde PSV een penalty na een vermeende handsbal in de Utrechtse 16m. Schoten van Anouar en Fernon gingen in de handen van de keeper, van Rafael over, van Zakaria en Gianluca net naast en die van Randy voorlangs. Vervolgens had Roy een paar goede reddingen op de goallijn. De ene partij was soms beter dan de ander en andersom waarbij over de gehele wedstrijd PSV een ligt overwicht had. Uit eindelijk zagen de PSV-coaches Ernst Faber en Philip Cocu, FC Utrecht-coach Harry Suvee en de bondscoach van Oranje onder 19 Wim van Zwam een doelpuntloos duel.

Dsc00613_2 Dsc00621_2 Dsc00628_2

FC Utrecht A1 - PSV A1 0-0. Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER en HIER.

Opstelling FC Utrecht A1: Roy Pistoor, Zinho Neves, Bart Vriends, Kai Heerings, Bart van Wieringen, Gianluca Nijholt, Anouar Kali (68' Zakaria Amrani), Stefano Lilpaly, Fernon Haselhoef (49' Elson Rosario Almeida), Rafael Uiterloo (81' Christian Gandu), Randy Wolters (90' +2 Maikel Matze).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten