woensdag 3 september 2008

FC Utrecht A1; ruime winst op Spakenburg A1

Dsc00196 Op woensdagavond 3 september 2008 speelde FC Utrecht A1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Spakenburg A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch".

In de kat-uit-de-boom-kijk-fase ging het gelijk op. Daarna zette FC Utrecht aan en verhoogde zij het tempo. Met eerst nog 2 schoten maar rakelings naast kwam de 1-0 uit een goed ingekopte bal van Sjoerd Molleman. De 2-0 viel nadat Fons Mulder de bal uit de lucht plukte na een corner en snel Randy Wolters aangooide op de rand eigen 16m, deze op snelheid het hele veld overstak met mede- en tegenstanders in de achtervolging en in de korte hoek binnenschoot. Ook de 3-0 viel na een snelle aanval waarbij de Spakenburgse verdediging en de keeper werden uit-/omspeeld waarbij Elson Rosario Almeida scoorde. Nog voor de rust was er een mooie vrije trap van Otman El Kabir die ineens het net vond, 4-0. Na de rust viel de concentratie even weg en kon Spakenburg de ere treffer maken, 4-1. Daarna maakten Utrecht het zichzelf af en toe moeilijk door te lang met de bal te gaan lopen en niet snel genoeg over te spelen danwel de bal rond te laten gaan. Hierdoor kreeg Spakenburg nog wel enkele mogelijkheden die dan op het laatste moment toch weer goed werden afgestopt. De Domstedelingen kregen ook nog een hand vol kansen waarvan er 2 werden benut en de eindstand van 6-1 de boeken in kon. De laatse doelpuntenmakers; Otman El Kabir en Nordin El Harmazi.

FC Utrecht A1 - Spakenburg A1 6-1 (4-0) Klik voor een paar foto's HIER en HIER.