zaterdag 6 september 2008

3 punten na lange reis naar Groningen

De A1 heeft de eerste 3 belangrijke punten binnen dit seizoen. In Groningen werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Gandu in het begin van de 2e helft.

Dsc00226 Dsc00242 Dsc00254

Na 6 minuten had Lilipaly de 1e grote kans. 10 minuten later schoot Uiterloo net naast. Uiterloo schiet een voorzet van Gandu loeihard over en Lilipaly krijgt nog een kans bij een counter. Groningen moet blij zijn met de 0-0 met de rust, ze creeren zelf weinig kansen. De scheidsrechter vergeet nog rood te geven bij een overtreding op Neves. De Groninger komt met 2 gestrekte benen van achteren in maar de scheidsrechter ziet er niet meer in als geel. Lees verder....

FC Groningen A1 - FC Utrecht A1 0-1 (0-0) Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER en HIER.