vrijdag 26 september 2014

VVV-Venlo verliest 1-0 van FC Eindhoven

Lees het verslag van www.vvv-venlo.nl
VVV-Venlo heeft het uitduel met FC Eindhoven verloren. In het Jan Louwers Stadion waren de Brabanders nipt met 1-0 te sterk voor de Koelclub. Het was voor trainer Maurice Steijn weer een aardige puzzel om een basielf te formeren door de absentie van Guus Joppen, Vitalijs Maksimenko en Danny Post. Ten opzichte van afgelopen dinsdag hadden nu Pim Balkestein, Melvin Platje, Joeri Schroijen en Jeffrey Altheer een basisplaats. 

De thuisploeg had vanaf het eerste fluitsignaal van de Belgische arbiter Verboomen het beste van het spel. Na circa een half uur spelen kwam FC Eindhoven aan de leiding. Melvin relatie liet zich op rechts makkelijk uitspelen door linksback Maxime Gunst. De voorzet van de verdediger was goed geplaatst op het hoofd van Anthony van den Hurk. Van dichtbij kon Niki Mäenpää de kopbal van de spits niet pareren: 1-0. Daarna kroop VVV-Venlo uit de schulp en had twee goede mogelijkheden. Allereerst zag Balkestein een kopbal uit een hoekschop van Randy Wolters van de doellijn gekeerd worden. En even later werd een vlammend schot van Selman Sevinç uit de kruising geranseld door doelman Tom Muyters.

In het tweede bedrijf had VVV-Venlo het initiatief, maar kansen leverde het de Venlonaren niet op. Het dichtste nog bij een treffer was de thuisploeg via een schot van Van den Hurk. In het laatste kwartier werd mede dankzij de inbreng van Yuki Otsu de druk op FC Eindhoven verhoogd. Het leverde niet de gewenste treffer op. Gevolg was dat VVV-Venlo als verliezer van het veld stapte in Eindhoven.

FC Eindhoven - VVV-Venlo 1-0 (1-0)Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

  • Doelpunt(en): 28. Anthony van den Hurk 1-0. 
  • Scheidsrechter: Verboomen. 
  • Toeschouwers: 
  • Gele kaart: Chiro N'Toko (FC Eindhoven). 

Opstelling FC Eindhoven: Muyters; Durwael, N'Toko, Nieveld, Gunst; Bourdouxhe (89. De Wilde), Deschilder, Van den Boomen); Van Hout (78. Hunte), Van den Hurk (75. Boere) en Sleegers.

Opstelling VVV-Venlo: Mäenpää; Schroijen (83. Donkers), Balkestein (61. Van Crooy), Buwalda, Fleuren; Sevinç, Altheer, Kruijsen; Khalouta, Platje en Wolters (76. Otsu).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten