zaterdag 5 juli 2014

0-11 tegen "Nul Dreej" in de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen

Op zaterdag 5 juni, na de eerste trainingsweek voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf, stond de eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander die middag was onze moedervereniging VVV'03.

Om 16:00 uur werd door scheidsrechter Van Boekel het startsein gegeven en het werd zoals verwacht vooral eenrichtingsverkeer naar het doel van de vijfdeklasser. Bij VVV-Venlo stond de eerste helft Jerold Promes in het veld, die na lang blessureleed aan zijn geopereerde schouder weer kon spelen. Op het middenveld was proefspeler Duarte geposteerd. Hij zorgde in de 5e minuut voor de openingstreffer. Vooral jongelingen Van Crooy en Gijzen maakten een gretige indruk en het doel van 'NulDreej' werd bestookt door de Venlose aanvalslinie. Met tweemaal Van Crooy, tweemaal Cooper en eenmaal Gijzen werd het halve dozijn voor rust volgemaakt.

In de rust was er even aandacht voor de organiserende vereniging. VVV'03 werd uitgeroepen tot PartnerClub van het jaar, vanwege de zeer actieve rol die deze 111-jaar jonge club heeft in het geheel van samenwerkende verenigingen van VVV-Venlo. Uit handen van onze directeur Marco Bogers ontving de club een certificaat en een gesigneerd wedstrijdshirt.

Met elf verse krachten verschenen de geelzwarten aan de aftrap van de tweede helft. Ook nu weer de eerste minuten voor een speler die terugkwam na een lange blessure: Yuki Otsu is gelukkig volledig hersteld na zijn achillespeesoperatie. Naast het debuut en de debuutgoal van Simmons, waren het vooral Schroijen en Khalouta die elkaar wisten te vinden. Laatstgenoemde wist in een dik kwartier viermaal de bal achter de keeper van VVV'03 te werken en zo de eindstand op 0-11 te zetten. De volgende oefenwedstrijd van onze selectie is zaterdag 12 juli om 18:00 uur in Echt-Susteren tegen EVV. Meer informatie over deze en andere oefenwedstrijden in de voorbereiding op seizoen 14|15 is hier te vinden.

VVV '03 - VVV-Venlo 0-11 (0-6)Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling VVV-Venlo eerste helft: Mäenpää; Donkers, Promes, Balkestein en Fleuren; Leemans, Duarte en Gijzen; Van Crooij, Cooper en Wolters.

Opstelling VVV-Venlo tweede helft: Wintjens; Schroijen, Altheer, Vilters en Ashcroft; Sevinc, Otsu en Kruijsen; Hendriks, Khalouta en Simmons

Score-verloop:
5. Duarte (0-1); 20. Van Crooy (0-2); 27. Van Crooy (0-3); 29. Cooper (0-4); 31. Cooper (0-5); 41. Gijzen (0-6); 50. Simmons (0-7); 63.Khalouta (0-8); 65. Khalouta (0-9); 68. Khalouta (0-10); 80. Khalouta (0-11);