dinsdag 4 februari 2014

700 toeschouwers bij Benefietwedstrijd VVV-Venlo


Het leven van de broertjes Ben (4) en Julian (11) is moeilijk anders te omschrijven dan 'dramatisch'. De broertjes uit het Duitse Schwalmtal verloren al hun tweejarige zusje aan kanker en ook de beide jochies lijden aan deze verschrikkelijke ziekte.

De ouders van deze kinderen zijn beide gestopt met werken om zich volledig op de verzorging van Ben en Julian te kunnen concentreren. Daardoor verdampen hun financiële middelen als sneeuw voor de zon.

Dinsdagavond 4 februari werd er een benefietwedstrijd gespeeld: VVV-Venlo tegen een team van spelers van Fortuna Dilkrath, SC Waldniel, 1. FC Viersen en VSF Amern. Het doel was om zo voor een onvergetelijke avond te zorgen én om geld bij elkaar te krijgen voor deze ongelukkige familie.


De wedstrijd werd gespeeld in het Dr. Ernst van Aaken Stadion van SC Waldniel en een kleine 700 toeschouwers kwamen naar dit kleine sportpark. De recette kwam natuurlijk volledig ten goede aan de familie, net als de opbrengst van de barren. Daarnaast werd er nog een bedrag namens VVV-Venlo door de selectie overhandigd.


De kleine Ben bleef thuis met zijn moeder, maar samen met zijn vader genoot Julian van de avond. Eerst mocht hij met zijn eigen D1 de voorwedstrijd spelen, daarna trapte hij af (en scoorde!) bij de grote mannen. Het werd een memorabele avond voor de hele familie, die ontroerd was door de opkomst, het medeleven en de hartelijke woorden van de aanwezigen. Op een avond als deze komt voetbal op de tweede plaats...

Voor alle foto's van de benefietwedstrijd klik HIER.

Bron: www.vvv-venlo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten