dinsdag 25 september 2012

KNVB beker: FC Den Bosch met hakken over sloot

Lees het artikel van brabantsdagblad.nl
FC Den Bosch heeft met de hakken over de sloot de volgende bekerronde gehaald.

In Amsterdam wist de eerstedivisionist pas vlak voor het einde van de tweede verlenging het verschil te maken met topklasser AFC. Dat lukte in de reguliere speeltijd niet, hoewel de ploeg van Jan Poortvliet genoeg doelkansen kreeg. In de eerste helft mikten Benjamin van de Broek en Jeffrey Buitenhuis een kopbal net over in plaats van in het AFC-doel. In de tweede helft zag de buiten de basis gelaten Tom van Weert een goede inzet nog net over de lat gewerkt door de AFC-doelman en schoot Jeffrey Vlug in kansrijke positie wild over. Eind tweede helft kwam de thuisploeg met een mander minder te staan, omdat AFC'er Jasper de Haer met twee gele kanten voortijdig naar de kant moest.

In de extra tijd ranselde AFC-keeper Beau Molenaar inzetten van Tom van Weert en Jeffrey Vlug uit zijn doel voordat Jelle de Bock in de 118de minuut uit een voorzet van Randy Wolters de bevrijdende 0-1 binnenkopte.

Voor de samenvatting van EredivisieLive klik HIER.
De assist van Randy Wolters op de 0-1 van Jelle de Bock