vrijdag 28 september 2012

Geen einde aan ellende FC Den Bosch

Het was zo'n leuk affice, Randy Wolters met FC Den Bosch tegen zijn oude club FC Emmen. Het werd een deceptie. Met 2x geel van het veld en 0-3 verlies.
De 1e gele kaart was van een overtreding je krijgt hem soms niet , maar nu wel, okee. De 2e gele kaart was een knap stukje toneel van de Emmense rechtsback. Deze speelde de bal net iets sneller dan Randy, zonder dat de voeten elkaar raken komen naast elkaar op de grond en het acteer talent herrees. Als of zijn been op 3 plaatsen gebroken werd en een gerol van links naar rechts, even een moment opkijken wat de scheidsrechter ging doen en weer kermen en heen en weer rollen. Deze Emmenaar kan zo terecht in een slechte tv-soap.
Onterecht een 2e gele kaart, met nog 20 minuten op de klok, de wedstrijd zo goed als zeker verloren deed de frustraties flink oplopen, waarna de Leidse aanvaller het veld moest verlaten, wetende dat hij door deze rode kaart ook nog één wedstrijd schorsing zou krijgen. Nee, dit was niet het weerzien wat Randy voor ogen had.

Lees het artikel van brabantsdagblad.nl...

Aan de ellende van FC Den Bosch komt maar geen einde. De ploeg verloor op eigen veld met 0-3 van Emmen.

Dat was al sinds 1995 niet meer gebeurd. Randy Wolters haalde het einde van de wedstrijd niet. En op de tribune waren witte zakdoekjes te zien. FC Den Bosch opende sterk en had in het eerste halfuur een voorsprong verdiend. Benjamin van den Broek kwam na een mooi driehoekje met Jeffrey Vlug en Tom van Weert alleen voor de keeper te staan. Doelman Peter van der Vlag redde fraai. Na een halfuur had de bal ook de stip moeten liggen. De doelman van Emmen liet een hard schot van Randy Wolters los. Van Weert had de bal voor het intikken, maar kreeg een zet in de rug van Kelvin Maynard.

Arbiter Dieperink zag het niet maar kende Emmen aan de andere kant wel makkelijk een vrije trap toe. Kay Velda mikte op de lat. Den Bosch kreeg vanaf dat moment minder kansen. Toch was er niets aan de hand tot Van Weert vijf minuten voor de rust verkeerd terugspeelde. Anmar Almubaraki kon de bal zo oppikken en breed leggen op Alexander Bannink. Die liet doelman Kevin Begois kansloos.

Na de rust was de eerste kans opnieuw voor FC Den Bosch. Maar doelman Van der Vlag keerde met een prachtige reflex een kopbal van Jelle de Bock. Daarna sloeg Emmen vernietigend toe. Weghorst scoorde uit counter, Velda uit een vrije trap. Tussendoor redde Begois zijn ploeg twee keer voor een tegengoal. Twintig minuten voor tijd liep Randy Wolters ook nog tegen zijn tweede gele kaart op. FC Den Bosch speelde na de 0-3 een kansloze tweede helft.

FC Den Bosch - FC Emmen 0-3 (0-1) . Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opsteling FC Den Bosch: Begois; Buitenhuis, De Bock, Hofstede, Rutten, Van Brakel, Van den Broek, Boddaert (56. Seuntjes), Vlug (56. Boldewijn), Tom van Weert, Wolters.