maandag 31 oktober 2011

Randy's 2e goal van het seizoen, slechts de eretreffer

Op maandag 31 oktober 2011 speelde FC Emmen in het stadion De Vliert bij en tegen FC Den Bosch. De wedstrijd liep uit op een deceptie voor de club uit Drenthe, een 5-1 verlies.

De eerst 20 a 25 minuten werd er redelijk gevoetbald door FC Emmen, echter een onoplettend moment, een goede steekpass en spelers die uit de rug van de verdedigers weglopen en de 1-0 was een feit. Daarna was het vooral tegenhouden, hetgeen aardig scheen te lukken. Met 1-0 de rust in, een stevige speech in de rust en omzetten de handel zou trainer Hake voor ogen hebben gehad. Echter in de extra tijd van de 1e helft een persoonlijke fout en ineens met 2-0 de rust in.
Na de rust in de 49e en 51e minuut fouten in de verdediging en het is 4-0. In welgezegd 6 minuten 3 onnodige doelpunten en het was gedaan. Een onbegonnen taak ook na de 3 dubbele wissels in de 63e minuut en daarbij was er in de 84e minuut Johnny de Vries die een rode kaart niet kon ontlopen. In de 87e minuut was er de 5-0 en een minuut later in de 88e minuut ging Kevin Gortz goed door en gaf hij de bal op de 16m-lijn waarvan Randy Wolters kon binnenschieten. De 2e goal van het seizoen voor Wolters maar het was slechts de eretreffer. Voor FC Emmen op z'n minst gezegd een slechte wedstrijd.
En dan komt met een korte trainingsweek vrijdag Go Ahead Eagles naar het Univé stadion.

Voor het filmpje van de goal van Randy Wolters klik HIER.

FC Den Bosch - FC Emmen 5-1 (2-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Görtz, Fischer, Koenders, Bemba, De Vries, Metaj (63. De Groot), De Visscher, Ter Heide (63. Rosario do Almeida), Poldervaart (63. Wolters).