dinsdag 25 oktober 2011

FC Emmen speelt gelijk tegen Duits Regioteam

Op dinsdag 25 oktober 2011 speelde FC Emmen in het eigen Univé stadion een oefenwedstrijd tegen een team van de Duitse Voetbalacademie.

Lees het verslag en foto van onderhethunebed.nl
In het Univé Stadion aan de Meerdijk werd een oninteressante wedstrijd gespeeld. Een wedstrijd waarin FC Emmen maar 60% gaf van de inzet. Het niveau was niet erg hoog. De tegenstander kon je vergelijken met een 1e. klasse team. Desondanks de minimale inzet, had deze wedstrijd een hogere uitslag moeten hebben. FC Emmen miste veel open kansen waar gewoon simpelweg gescoord had moeten worden. Voor rust kwam Emmen nog wel op voorsprong door testspeler Dimitri Hatzimouratis, 25e minuut 1-0. Later in de tweede helft, 66e minuut, kwam Regioteam op een 1-1 door een scrimmage in het 16-meter gebied. De wedstrijd werd de laatste minuten erg grimmig vanwege schoppartijen en losse handjes aan de kant van Regioteam. De scheidsrechter besloot maar op precies 90 minuten af te fluiten.
Over de doelpuntenmaker van FC Emmen. Dimitri Hatzimouratis is een 21 jarige spits van Australische komaf, die de meeste jaren van zijn nog jonge carrière bij Melbourne Victory FC speelde. Hij speelde afgelopen seizoen één jaartje bij Larnaca FC in Cyprus. Maar hij wil graag in Europa voetballen. Hij kent Bemba van zijn periode in Cyprus en zo doende traint hij nu bij FC Emmen mee.

Opstelling FC Emmen: Kuperus; Metaj, Gortz(Fischer), Mravec, Kunst; Poldervaart, Bemba, Velda(De Vries); Wolters, Almeida, Dimitri Hatzimouratis(De Visscher).