zaterdag 22 oktober 2011

FC Emmen speelt thuis gelijk tegen Almere City FC

FC Emmen heeft weer een punt aan het totaal toegevoegd middels een 2-2 gelijkspel tegen Almere City FC. Het was een verdiende beloning voor een weer hard werkend FC Emmen dat met iets meer fortuin ook best had kunnen winnen.

,,In de eerste helft hebben we de eerste 25 minuten goed gespeeld'', vond trainer René Hake. ,,Maar door een wereldgoal van Sluijter en een onnodig weggeven 1-2 keken we bij rust tegen een achterstand aan. Na de rust was echter het wachten op de gelijkmaker en is Almere niet echt meer ..... Lees verder op fcemmen.nl.

FC Emmen-Almere City FC 2-2. Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.
  • Doelpunten: 17. Kunst 1-0, 29. Sluijter 1-1, 43. Toet 1-2, 76. Ter Heide (strafschop) 2-2.
  • Scheidsrechter: Ketting.
  • Gele kaart: Bemba (FC Emmen), De Lange, Felixdaal, Meulens (Almere City FC).
  • Toeschouwers: 2683.
Opstelling FC Emmen; Kunst, Görtz, Fischer (77. De Groot), Sterk (51. Koenders), Bemba, De Vries, Metaj, De Visscher, Ter Heide, Poldervaart (70. Wolters).