vrijdag 14 oktober 2011

FC Emmen pakt eerste 3 punten tegen AGOVV

Lees het verslag van http://www.fcemmen.nl/

FC Emmen heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. In Apeldoorn werd het duel tegen AGOVV met 1-0 gewonnen. Jeffrey de Visscher was het goudhaantje van de avond met zijn goal negen minuten voor tijd.

De ontlading na de negentig plus drie extra minuten op Berg en Bos was enorm. Eindelijk drie punten waarmee FC Emmen ook loon naar werken kreeg. De tegen Cambuur al ingezette strijdwijze werd tegen AGOVV doorgetrokken. ,,We hebben hier lang op gewacht'', vertelde een stralende trainer René Hake. ,,We zaten er al een tijdje tegen aan te hikken. Ik ben hier uiteraard ontzettend blij mee. Natuurlijk is het maar een moment uit de competitie die 34 speeldagen duurt, maar voor ons was dit wel een erg belangrijk moment. In de eerste helft kreeg AGOVV de meeste kansen, maar na de pauze hebben we weinig meer weggegeven. Uiteindelijk vond ik de winst wel verdiend.'' Met dat laatste was collega Hans van Arum van AGOVV het niet mee eens, maar dat had vermoedelijk ook met de teleurstelling in het Apeldoornse kamp te maken. Er was op drie punten gehoopt en gerekend maar het zeer gemotiveerd spelende FC Emmen stak daar een stokje voor.







AGOVV Apeldoorn-FC Emmen 0-1 (0-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER

  • 81. De Visscher 0-1.
  • Scheidsrechter: Van de Graaf. Rode kaart: 81. De Corte (AGOVV, 2x geel). Gele kaart: Reekers, Schwiebbe (AGOVV), Ter Heide, Mravec en Metaj (FC Emmen).
  • Toeschouwers: 2618.
Opstelling FC Emmen: Zeinstra: Kunst, Görtz, Fischer, Sterk (69. Koenders), De Vries (46. Bemba), Mravec, Metaj, De Visscher, Ter Heide (63. Poldervaart), Wolters.

Opstelling AGOVV: Krul: Siers, Reekers, Troost, De Corte, Schwiebbe, Krohne (80. Van Ewijk), Receveur, Cairo (60. Maayen), Hemmen, Jansen da Silva (73. Laghmouchi).
©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten