vrijdag 4 november 2011

De volle 3 punten voor FC Emmen tegen G.A. Eagles

Op vrijdag 4 november 2011 speelde FC Emmen in het eigen Univ'e stadion tegen Go Ahead Eagles. Na het verlies van afgelopen maandag een pittige tegenstander. FC Emmen wist wat hun te doen stond en namen die verantwoording dan ook. Binnen 10 minuten stond het 2-0. Het kwam zelfs voor tot 3-0, vervolgens werd het nog spannend omdat G.A. Eagles zich terug vocht tot 3-2. Daar bleef het bij en de volle winst was er voor FC Emmen.

Lees het verslag van fcemmen.nl:

FC Emmen in de polonaise: een bijna in vergetelheid geraakt gebruik maar de 3-2 zege op Go Ahead Eagles zorgde voor een ongekende feeststemming. Het was de eerste thuiszege van de Emmenaren sinds 25 februari j.l. toen AGOVV met 6-0 werd geklopt.

FC Emmen gaf razendsnel antwoord op de vraag of het iets van de forse nederlaag in Den Bosch had geleerd. Al binnen tien minuten stond er een 2-0 stand op het scorebord. Een weelde die de ploeg vervolgens over de eindstreep moest zien te brengen. Dat werd nog lastig maar het lukte na negentig boeiende minuten voetbal met veel doelkansen over en weer. En de vreugde taferelen waren in  het Emmer kamp natuurlijk ongekend. Lees verder......






FC Emmen - GO Ahead Eagles 3-2 (2-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Görtz, Fischer, Koenders, De Groot, Bemba (64. Poldervaart), Metaj, De Visscher, Ter Heide (54. Almeida), Wolters (73. Velda).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten