vrijdag 25 november 2011

In zinderend slot wint FC Emmen van MVV

Op vrijdag 25 november 2011 speelde FC Emmen in het eigen Univé stadion tegen MVV. Na achter te zijn gekomen door een lucky goal vochten de Drenthenaren zich terug naar een 2-1 winst.

Lees het verslag van fcemmen.nl
FC Emmen heeft een zwaarbevochten 2-1 zege op MVV Maastricht behaald. De winnende goal van Sander Fischer viel pas in de 89e minuut van een vooral in de tweede helft boeiend duel.

Het voetballen is weer leuk op de Meerdijk. Drie kwartier na afloop van de wedstrijd tegen MVV liepen de supporters nog buiten het supportershome te zingen. Ongekende taferelen voor het Univé stadion en dat alles omdat FC Emmen zo langzamerhand een eigen stijl heeft ontwikkeld die blijkbaar voor een tegenstander lastig te bestrijden is. Moeilijk is het op zich niet want het is grotendeels hard werken en elkaar steunen en dat gedurende negentig minuten plus extra tijd. FC Emmen had zich de slechte gewoonte eigen gemaakt om in de slotfase een voorsprong weg te geven maar draaide tegen MVV de rollen om met een winnende goal in de voorlaatste minuut. Lees verder ....

FC Emmen - MVV Maastricht 2-1. Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Doelpunten: 28. La Rosa 0-1, 64. Ter Heide 1-1, 89. Fischer 2-1.
Scheidsrechter: Abbink.
Gele kaarten: Sterk, De Visscher (FC Emmen), Verdellen, Van Hyfte (MVV).
Toeschouwers: 2849.

Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, De Groot, Fischer, Sterk (70. Koenders), Poldervaart (90. Mravec), Bemba, Metaj (60. Velda), De Visscher, Ter Heide, Wolters.

Opstelling MVV Maastricht: Bulters; Knops, Winkens, Castellana, Verdellen, Caramazza, Daemen, Van Hyfte, La Rosa (90. Boateng), Rajcomar, Esajas.