maandag 4 oktober 2010

Jong FC Utrecht wint ook bij en van Jong FC Dordrecht

Op maandag 4 oktober 2010 speelde Jong FC Utrecht tegen Jong FC Dordrecht in het GN Bouw stadion. Onder ideale voetbalomstandigheden wisten de Jonge Domstedelingen wederom de volle winst te pakken. Met 0-4 werden de punten mee teruggenomen naar Utrecht.

IMG_8587 IMG_8597 IMG_8601
Jong FC Utrecht blijft ook na de uitwedstrijd tegen Jong FC Dordrecht op het maximale aantal behaalbare punten staan. In een aantrekkelijke wedstrijd is FC Utrecht de betere ploeg en staat er na 90 minuten een mooie uitslag op het scorebord: 0-4
Beide ploegen hebben een vliegende start. Binnen twee minuten schiet Gianluca Nijholt een vrije trap in de handen van keeper Stef Doedee en verdwijnt een vrije schotkans van de gastheren net over het doel. In de 8e minuut mag Kevin Patijn een vrije trap nemen. Erik Cummins redt bekwaam. FC Utrecht neemt hierna het initiatief over. Het middenveld speelt met veel pressie. Steeds diepgaande middenvelders die de makkelijk bewegende FC Utrecht spitsen Frank Demouge en Leon de Kogel veelvuldig kunnen aanspelen. In de 16e minuut is het raak. Frank Demouge komt in kansrijke positie voor het doel en ziet Leon de Kogel er beter voor staan. De spits doet zijn achternaam weer eens eer aan: 0-1.
In de 24e minuut lijkt hij opnieuw te gaan scoren. De paal staat meer Utrechts succes in de weg. Frank Demouge tekent in de 29e minuut met een fraaie stift voor de 0-2. FC Utrecht neemt daarna iets gas terug. Erik Cummins zorgt er in de 41e minuut hoogstpersoonlijk voor dat de ploegen met 0-2 gaan rusten.
IMG_8619 IMG_8627 IMG_8634
Jong FC Dordrecht - Jong FC Utrecht 0-4 (0-2). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, GĂ©vero Markiet, Sander Keller, Kai Heerings, Bart van Wieringen, Stefano Lilipaly (84'Randy Wolters), Kevin Huijsman (61' Zakaria Amrani), Gianluca Nijholt, Erixon Danso, Frank Demouge, Leon de Kogel (82' Atilla Yildirim).