maandag 11 oktober 2010

In 7e wedstrijd een 7-klapper voor Jong FC Utrecht

Op maandag 11 oktober 2010 speelde Jong FC Utrecht op het eigen sportcomplex Zoudenbalch tegen Jong VVV Venlo. De Jonge Domstedelingen hadden met de 7-2 een 7-klapper tegen de een-na-onderste van de ranglijst en blijven daarmee zonder puntverlies. Concurrent Jong NAC verloor met 2-3 in eigen huis van Jong Den Bosch waardoor het puntverschil is opgelopen tot 7 punten met de nieuwe nummer 2.

IMG_8665 IMG_8684 IMG_8710
Jong FC Utrecht heeft vanavond flink uitgehaald tegen Jong FC VVV Venlo. Na een ruststand van 3-1 blijft na rust de teller steken op zeven.
Jong FC Utrecht heeft duidelijk de stijgende lijn te pakken. Ondanks een tegendoelpunt in de 3e minuut blijft de thuisploeg scherp en wordt met vlot uitgevoerde aanvallen het doel van VVV Venlo opgezocht. In de 13e minuut komt FC Utrecht naast VVV Venlo. Leon de Kogel haalt verwoestend uit met zijn linkervoet en de bal slaat via de lat in het doel. Na een voorzet van Stefano Lilipaly kopt Mark van der Maarel de belangrijke 2-1 tegen de touwen. In de 39e minuut zorgt Kai Heerings voor 3-1. Lees verder........

IMG_8743 IMG_8757 IMG_8785
Jong FC Utrecht - Jong VVV Venlo 7-2 (3-1). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Mark van der Maarel, Ismo Vorstermans, Kai Heerings, Bart van Wieringen (76' Randy Wolters), Adam Sarota (52' Zakari Amrani),  Gianluca Nijholt (68' Kevin Huijsman), Evert Brouwers,Stefano Lilipaly, Erixon Danso, Leon de Kogel.