maandag 6 september 2010

3e winstpartij voor Jong FC Utrecht

Op maandag 6 september 2010 speelde Jong FC Utrecht de 3e wedstrijd bij en tegen Jong FC Volendam. Net als de vorige 2 wedstrijden werd de volle winst gehaald. Maar ook net als de vorige 2 wedstrijden werd er niet echt best gevoetbald. Daarbovenop ging Dave Bulthuis in de slotminuten van de wedstrijd met een ernstig uitziende blessure middels een brancard het veld.

IMG_7516 IMG_7611 IMG_7658

Lees het verslag van fc-utrecht-jeugd.nl
Prima weer, kermis in Volendam. Een fraai affiche voor een - na later bleek ietwat teleurstellende - maar spannende wedstrijd met Jong FC Utrecht als gelukkige winnaar. FC Utrecht begint uitstekend aan de wedstrijd. Na 4 minuten is er al een kans voor Leon de Kogel. Volendam-goalie Stevens redt bekwaam. Terwijl iedereen op de openingstreffer van FC Utrecht wacht, steekt Volendammer Ludcinio Marengoin de 11e minuut het veld over. Net buiten de 16 meter kan hij vrij uithalen. Op zijn harde schot is Erik Cummins volledig kansloos. Lees meer........... 
(met die verstande dat niet Gevero Markiet de 1-1 maakte maar Zakaria Amrani)

Jong FC Volendam - Jong FC Utrecht 1-2 (0-1) . Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Gevero Markiet, Kal Heerings, Ismo Vorstermans,  Dave Bulthuis, Elson Rosario Almeida (46' Evert Brouwers), Kevin Huijsman, Zakaria Amrani,  Erixson Danso, Anouar Kali (46' Bart Vriends),  Leon de Kogel (86' Randy Wolters).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten