dinsdag 31 augustus 2010

De Kogel schiet Jong FC Utrecht naar de thuiswinst

Op dinsdag 31 augustus 2010 speelde Jong FC Utrecht in de eerste thuiswedstrijd van de competitie op het trainingscomplex "Zoudenbalch" tegen Jong Den Bosch. Man of the match van vanavond en de maker van alle Utrechtse doelpunten was spits Leon de Kogel.

IMG_6971 IMG_6988 IMG_7025a

In de eerst thuiswedstrijd namen de jonge Domstedelingen het op tegen de jonge Boschenaren. In de 1e helft werd er matig gespeeld door beide teams waarbij de krachtsverhouding gelijkwaardig was. In de 14e minuut floot de scheidsrechter voor een duel inde 16m van FC Utrecht. Waarvoor werd door menig een gemist maar uiteindelijk wees de leidsman van dienst naar de penaltystip. De 11m werd benut, 0-1. Gelukkig voor Jong FC Utrecht was er snel de gelijkmaker. Een goede pass op Leon de Kogel die knap de 1-1 kon binnenschieten. Eric Cummens moest voor de rust nog 'n keer gestrekt naar de hoek om te voorkomen dat er wederom tegen een achterstand opgekeken moest worden. Met het gelijke spel werd er naar de thee gegaan.

IMG_7062 IMG_7066 IMG_7124

De 2e helft was het veldspel van de thuisclub gelukkig wat beter waardoor er een iets betere wedstrijd te aanschouwen was. In de 49e minuut was het wederom Leon de Kogel die makkelijk de 2-1 kon binnenschieten en daarmee een verdedigngsfout van de Boschenaren afstrafte. Met wat aanvallen aan beide zijden die niet tot echt gevaarlijke kansen leidde was er nogmaals Leon de Kogel die in de 74e minuut de eindstand op het scorebord zette, 3-1. Niet een hele beste wedstrijd maar wel met een verdiende winst.

Jong FC Utrecht - Jong FC Den Bosch 3-1 (1-1) . Klik voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Eric Cummins, Mark v/d Maarel, Ismo Vostermans, Kai Heerings, Dave Bulthuis, Elson do Rosario Almeida, Gianluca Nijholt (61' Zakaria Amrani), Kevin Huijsman, Erixon Danso, Leon de Kogel (82' Attila Yildirim), Adam Sarota (82' Anouar Kali).