zaterdag 7 augustus 2010

Jong FC Utrecht wint overtuigend Macrogenix-toernooi 2010

Op zaterdagmiddag 7 augustus 2010 won Jong FC Utrecht ook de 2e wedstrijd van het Macrogenix-toernooi van gastgever FC Lisse met de overtuigende cijfers van 1-4 en werd daarmee winnaar van het toernooi. Tevens werd middenvelder Zakaria Amrani uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

IMG_4639 IMG_4662 IMG_4700

Jong FC Utrecht begon goed aan de wedstrijd. In de 17e en de 28e minuut kon Leon de Kogel de 0-1 en de 0-2 binnenschieten. In de 2e helft was het in de 51e minuut Stefano Lilipaly met de 0-3 en in de 53e minuut schoot Kevin Huijman de 0-4 binnen. Een kleine 10 minuten voor tijd was er de eretreffer van FC Lisse en tevens de eindstand 1-4. Met deze winst werd Jong FC Utrecht overtuigend winnaar van het toernooi.