zaterdag 14 augustus 2010

Jong FC Utrecht wint ruim van 1e klasser TOGB

Op zaterdag 14 augustus 2010 speelde Jong FC Utrecht tegen, de zondag 1e klasse B, TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Vorig jaar waren de Jonge Domstedelingen winnaar van het mini-toernooi. Dit jaar was er slechts de oefenwedstrijd tegen TOGB 1. Met een zevenklapper en één tegengoal was de winst voor Jong FC Utrecht.

IMG_5418 IMG_5452 IMG_5524

Voor Tony Schreurs was de wedstrijd al snel afgelopen. In de 3e minuut moest hij het veld verlaten met een blessure aan de enkel. Hij werd vervangen door Zakaria Amrani. De eerste 15 minuten konden de gastgevers nog mee in het spel van Jong FC Utrecht. Daarna ging het allemaal te snel en hadden zij geen antwoord op de goede combinaties. Het was dan ook in de 19e minuut dat Erixon Danso de 0-1 op het scorebord zette. De 0-2 en 0-3 waren er voor spits Attila Yilditim in de 28e en 38e minuut. Dit was tevens de ruststand.

IMG_5539 IMG_5500 IMG_5676

In de 2e helft begon Jong FC Utrecht met 3 verse krachten en bleef het de wedstrijd controleren. In de 50e minuut was het 0-4 door Kevin Vandenbergh. Voor de 0-5 duurde minder dan 4 minuten, doelpuntenmaker; Randy Wolters. Nog een 4 minuten later in de 58e minuut was het Kevin Vandenbergh die net voor de voeten van Randy Wolters de bal tegen de touwen schoot, 0-6. Door TOGB werd in de 60e minuut de eer gered met een doelpunt van Ruben Steen, 1-6. Daarna werden de Jonge Domstedelingen een beetje slordig met het balbezit. Met nog een paar wissels aan beide zijden was de 7-klapper in de 86e minuut voor Elson do Rosario Almeida, 1-7. Dit was tevens de einduitslag. Maandag 16 augustus wordt het een pittigere tegenstander voor Jong FC Utrecht. Dan wordt er gespeeld voor de Supercup tegen Jong PSV.