donderdag 18 maart 2010

Beter Jong FC Utrecht komt niet tot score

Op donderdag 18 maart 2010 werd dan, na een paar keer te zijn verschoven, eindelijk de resterende 24 minuten van de wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong Omniworld uitgespeeld. De stand was 4-4 en er werd deze avond niet gescoord dus kon de wedstrijd met 4-4 de boeken in.

Img_4175 Img_4180 Img_4192

Trainer/coach Robbie Alflen had er alles aan gedaan om voor de winst te gaan. Een pittig partijspel tijdens de warming-up en scherp beginnen was de opdracht. De jonge Domstedelingen volgde de aanwijzingen van de coach op. Binnen 2 minuten was er de eerste kans voor Frank v/d Zwan die op aangeven van Erixson Danso jammer genoeg net naast schoot. Jong Omniworld stond onder druk en kwam maar een paar keer van eigen helft waarbij zij eigenlijk niet gevaarlijk waren. Echter een hand vol kansen die Jong FC Utrecht kreeg werden niet benut. Kevin Huijsman en Frank v/d Zwan schoten over, Leroy George en dezelfde v/d Zwan kopten over en Attila Yildirim had pech met het laatste balcontact in de 16m. Daarbij wilde de assistent-scheidsrechter niet vlaggen voor een duidelijke handsbal in de 16m. Recht op ee overwinning maar toch puntendeling. De einduitslag bleef 4-4.

Img_4239 Img_4265 Img_4315

Jong FC Utrecht - Jong Omniworld 4-4 (2-3). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.