donderdag 4 februari 2010

Jong FC Utrecht naar de halve finale beker voor Beloftenteams

Knvbbekerlogokl Op donderdag 4 februari 2010 was het drie keer scheepsrecht voor Jong FC Utrecht. Na tot 2 maal te zijn afgelast i.v.m. winterse omstandigheden werd op de 3e datum de bekerwedstrijd tegen Jong Heracles wel gespeeld en met 2-0 gewonnen. Hierdoor behaalden de Jonge Domstedelingen de halve bekerfinale voor Beloftenteams.


Vanaf de tribune zag Randy Wolters dat Jong FC Utrecht wel de winst pakte tegen de Beloften van Heracles. Eerder deze week verliet de Leidenaar in Utrechtse dienst geblesseerd het trainingsveld. Een geirriteerde aanhechting in zijn knie hield hem een paar dagen van het veld. Met rust en aangepaste training hoopt hij dit weekend weer bij de groep aan te sluiten. Ook ondergetekende had helaas verplichtingen aan zijn werkgever en kon daarom niet bij de bekerwedstrijd aanwezig zijn.

Na de wedstrijd werd op het FC Utrecht trainingscomplex Zoudenbalch de loting verricht voor de halve beker finale. Jong FC Utrecht aanvoerder Ismo Vorstermans koppelde Jong De Graafschap thuis tegen Jong ADO Den Haag en zijn eigen Jong FC Utrecht uit tegen Jong NEC. Speeldatum halve bekerfinale; 1 maart 2010.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten