maandag 15 februari 2010

Blessure scheids doet wedstrijd staken

Op maandag 15 februari 2010 speelde Jong FC Utrecht op het kunstgras van het eigen trainingscomplex "Zoudenbalch" tegen Jong Omniworld. In de 67e minuut bij een stand van 4-4 werd de wedstrijd gestaakt. Een hamstringblessure weerhield de scheidsrechter om het duel verder te leiden. Een vervanger kon op korte termijn niet gevonden worden. Wanneer de resterende 23 minuten gespeeld worden is nog niet bekend.

Img_2588 Img_2620 Img_2656

Jong Omniworld begon voortvarend en gedurft. Het koos fel de aanval en speelde achterin 1 op 1. Het strijdplan had effect want in de 6e minuut werd er brutaal door het midden aangevallen en viel de 0-1. In de 10e minuut kwam het wat gelukkig op 0-2. Een afstandschot werd goed beoordeeld door Utrecht keeper Cummins. Echter tijdens het stapje terug gleed hij uit en viel de bal toch binnen. De jonge Domstedelingen herpakte zich en in de 15e minuut was er een goede combinatie op de rand 16m waarbij Frank vd Zwam de aansluitingstreffer kon maken, 1-2. Jong FC Utrecht had het betere van het spel en knokte zich terug. In de 41e minuut was het Ricky van Wolfswinkel die alleen op de keeper het goed afmaakte en de 2-2 binnenschoot. Echter op slag van  rust kon Jong Omniworld nog profiteren van een scrimmage voor de Utrecht goal en wederom te scoren, 2-3.

Img_2664 Img_2695 Img_2701

Bij aanvang van de 2e helft kwamen de Schappenkoppen offensief voor de dag. Een afstandschot van een meter 20 vloog in de 49e minuut binnen, 2-4. Het tempo lag de gehele wedstrijd vrij hoog en Jong FC Utrecht ging niet bij de pakken neerzitten. In de 51e minuut kon Ingmar Maayen na een goede breedtepass van Leroy George de 3-4 binnentikken. En in de 60e minuut had het schot van Leroy George van ongeveer 20m de goede richting en vloog binnen, 4-4. Jong FC Utrecht begon grip te krijgen op de aanval van Omniworld en had wederom het betere van het spel. In de 67e minuut blies de arbiter tot een ieders verbazing op zijn fluit. Hij was geblesseerd geraakt aan zijn hamstring en was gedwongen de wedstrijd te staken. Een vervanger kon niet gevonden worden. Hierdoor zullen de resterende 23 minuten op een later tijdstip uitgespeeld worden.

Jong FC Utrecht - Jong Omniworld 4-4 (2-3) . Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Edwin Soenarto (63' Justin Ruijter), Ismo Vorstermans, Kai Heerings, Dave Bulthuis, Leroy George, Barry Maguire, Ken van Mierlo, Ingmar Maayen, Ricky van Wolfswinkel, Frank van der Zwan.