zaterdag 29 november 2008

FC Utrecht A1 - Willem II A1 doelpuntloos

Op zaterdag 29 november 2008 speelde FC Utrecht A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen Willem II A1. Op een niet al te best veld werd er tussen het eerste en het laatste fluitsignaal niet gescoord. De punten werden gedeeld en dat was een juiste verhouding van het getoonde spel waarbij beide teams geen recht hadden op de volle winst of verlies.

Het was en rommelige wedstrijd met onnodige balverlies bij beide teams. Ook het slechte veld, wat gedurende de wedstrijd natuurlijk slechter werd, leverde daar een bijdrage aan. Maar daar hadden beide partijen dan ook allebei evenveel last van. Trainer Harry Suvee moest enige aanpassingen maken voor deze wedstrijd. Randy Wolters en Rafael Uiterloo waren geschorst en daarom werd Gianluca Nijholt teruggehaald van Jong FC Utrecht. Gedurende de wedstrijd bleef ook de kansen verhouding gelijk en werd er dan ook terecht gelijk gespeeld. Het enige lichtpuntje was dat Jorgin Rijkland na een kleine 9 maanden weer zijn eerste competitie speelminuten maakte.

Dsc01292 Dsc01316 Dsc01339

FC Utrecht A1 - Willem II A1 0-0. Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER en HIER.

Opstelling: Roy Pistoor, Bart Vriends, Gianluca Nijholt, Kai Heerings, Tim Noordraven, Gevero Markiet, Anouar Kali, Hamza Konus, Elson Rosario Almeida ('64 Jorgin Rijkland), Stefano Lilipaly, Christian Gandu (82' Kenneth Mensah).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten