maandag 26 mei 2008

FC Utrecht wint met 2-7 van sv Houten en een onvriendelijk einde

Op maandag 26 mei 2008 speelde FC Utrecht de tweede oefenwedstrijd tegen de regioamateurs van sv Houten. De plaatselijke SV opende de score met hun eerste aanval. Echter al snel kwam daar verandering in. Met de ruststand van 1-3 en een eindstand van 2-7 waren de Domstedeling de bovenliggende partij.

Dsc08990a Dsc09026 Dsc09034

Randy Wolters startte op linksbuiten en hoefde deze keer niet naar linksback. Op links was de jeugd goed vertegenwoordigd. Nick Kuipers (20 jr), Gregory Schaken (19 jr) en Randy Wolters (18 jr). En voor de rust werd het nog jonger toen Anour Kali (16 jr) Gregory Schaken verving. Ook deze keer jeugdige debutanten. De 17-jarige keeper Fons Mulder verving in de 2e helft Andre Krul en in deze oefenpartij mocht de 15-jarige Christian Gandu wel mee doen. De laatste verving in de 56e minuut Randy Wolters. In deze vriendelijke wedstrijd waren tegen het einde nog even wat onvriendelijkheden. De Houtense verdediger had een flinke overtreding op Kali waarbij Schut het met een flinke duw duidelijk maakte dat dit niet gewaardeerd werd. Echter kennelijk had de Houtenaar het niet begrepen want nog geen 5 minuten later gaf hij Rick Kruijs een klap het gezicht. Deze ging verhaal halen. De scheids stuurde beide heethoofden van het veld waardoor beide partijen met 10 man eindigden. Geen doelpunt dit keer van Rafael Coelho. Hij  bezorgde FC Utrecht wel een penalty. De Braziliaan keerde de 2e helft niet terug op het veld vanwege een aardige tik tegen de enkel in de 1e helft. De doelpuntenmakers voor FC Utrecht waren; 2x van Dijk, 1x Kali, 1x Vandenberg, 1x Kopteff en 2x Gandu.

sv Houten - FC Utrecht 2-7 (1-3) Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.