zondag 17 februari 2008

Randy scoort in zijn debuut in de wedstrijd FC Utrecht-VVV Venlo

Op zondag 17 februari 2008 liet Willem van Hanegem, de 17-jarige Randy Wolters, debuteren in de 2e helft van de wedstrijd FC Utrecht - VVV Venlo. Bij een ruststand van 0-2 en met 10 tegen 11, zeg maar 12. Want FC Utrecht had de leidsman op zijn zachts gezegd niet echt mee. Randy speelde een goede wedstrijd en wist in de 89e minuut de eretreffer op het scorebord te zetten. Met gemengde gevoelens kijk hij dan ook terug op deze wedstrijd. "Ik maak mijn debuut en vond dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld. En dan scoor je ook nog eens tijdens je debuut. Een droom die waar wordt. Maar toch de nederlaag is wel een kater."