zaterdag 2 februari 2008

Randy op dreef tegen FC Zwolle A1

Dsc07054Op zaterdag 2 februari 2008 waren er voor de competitie 2 inhaalwedstrijden. FC Utrecht A1 speelde een vriendschappelijke partij op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen FC Zwolle A1. De Domstedelingen wonnen de wedstrijd met 2-1. Ondanks de sneeuwbui in de nacht en een temperatuur van 5 graden had de scheidsrechter er zin in vandaag. De tegentreffer van de Zwollenaren viel in de 97e minuut.

Dsc07046 Dsc07063 Dsc07068

FC Utrecht A1 trad aan in een afgeslankte selectie. Jordy, Jose, Jasper en Evert waren mee met de Beloften die een oefenwedstrijd hadden tegen IJsselmeervogels. Gianluca en Mike zitten voor vast bij de A-selectie en de geblesseerden zijn; La-Vyarmo, Jorgin en Igor. Hierdoor had trainer/coach de B-spelers Gévero Markiet en Jean Pierre Kerkeboom erbij gevoegd. FC Utrecht had het betere van het spel vandaag. FC Zwolle kon geen vuist maken. FC Utrecht was te dominant. Alleen wanneer FC Utrecht iets verslapte of het tempo iets te laag hield kon FC Zwolle enigszins profiteren en aan aanvallen denken. In de 1e helft hielden beide partijen het slot op de deur. FC Zwolle had 2 kleine mogelijkheden en FC Utrecht een stuk op 5 waarvan 2 toch heel dicht bij een doelpunt kwamen. De brilstand 0-0 met de rust.

Dsc07094 Dsc07099 Dsc07131

In de 2e helft ging het gas erop. In het 1e kwartier liet Randy een paar keer zijn snelheid zien. Met dubbele dekking en soms zelfs een 3e daarachter liep hij zijn tegenstanders eruit, gaf hij er 2x een panna en stooide hij met voorzetten. In de 73e minuut was het Randy zelf die lekker op snelheid de bal mee kreeg, de 16m in vloog en van 3m van de achterlijn uit bijna een onmogelijke hoek verwoestend uithaalde. De 1e paal werd geschampt en via de 2e paal vloog de bal in het goal, 1-0. Drie minuten later was het een mooie steekpass op Stefano die 1 op 1 met de keeper kwam, deze uitspeelde en de 2-0 binnenschoot. Hierna had Fernon nog een kansje in de 16m, werd er voorlangs en over geschoten en Sjoerd schoot helaas recht op de keeper. In de 3e minuut van de extra tijd kwam Roy P. de opkomende Zwolle verdediger nog op een onvriendelijke manier tegen. En in de 7e minuut van de extra tijd dacht FC Utrecht al aan einde wedstrijd en een warme douche, maar verraste FC Zwolle hen door de 2-1 binnen te schieten.

FC Utrecht A1 - FC Zwolle A1 2-1 (0-0). Voor alle wedstrijd foto's klik HIER.

Opstelling: Roy Pistoor, Zinho Neves (46' Gévero Markiet), Tim Noordraven, Roy Schaap (80' Zinho Neves), Sjoerd Molleman, Stefano Lilipaly, Maikel de Harder (80' Selim el Yousfi), Gregory Schaken (46' Jean Pierre Kerkeboom), Selim el Yousfi (46' Fernon Hasselhoef), Brahim Abdelkader, Randy Wolters.