zaterdag 9 februari 2008

Randy niet bij A-selectie op de bank maar scorend tegen Omniworld

Randy FCU-siteOp zaterdag 9 februari 2008 was de wedstrijd FC Omniworld A1 - FC Utrecht A1 met Randy Wolters in de basis. In tegenstelling wat er op vrijdag verscheen op de officiƫle FC Utrecht-site. Daarin stond dat de 17-jarige aanvaller op de bank bij de A-selectie zou zitten tegen NAC. Een intern foutje want niet Randy maar B1-speler Christian Gandu reisde mee naar Breda. Omniworld had het misschien wel anders willen zien want Randy had een belangrijk aandeel in de 0-2 en scoorde zelf de 0-3 wat een definitief einde maakte aan de aspiraties van Omniworld om uberhaut aan een aansluitingstreffer te denken.


Dsc07198 Dsc07200_1 Dsc07210

In de 1e helft werd er matig gevoetbald. Omniworld hield het tempo laag en had moeite met de opbouw. FC Utrecht ging in het tempo mee. Af en toe zag je combinaties met 1 keer raken en ging het beter. De 1e kans was voor FC Utrecht. Randy kwam los van zijn man en schoot van buiten de 16m. Iets te vroeg en met te weinig richting ging de bal naast. De volgende kans was van Maikel die tussen 2 man ten val werd gebracht in de 16m, echter er werd geen penalty gegeven. Even later was het wederom Maikel die overschoot. FC Utrecht kwam 2 keer goed weg. Omniworld kopte de bal onbegrijpelijk naast en schoot in de 40e minuut op de paal. Met de stand waarmee ook werd aangevangen werd de rust ingegaan.

Dsc07226 Dsc07245 Dsc07252_1

In de 2e helft kwam een fanatieker FC Utrecht uit de kleedkamer. Het tempo lag hoger en iedereen zat korter op zijn man. Na 3 minuten kreeg Evert op rechts de bal, ontdeed hij zich van 2 xc3xa1 3 man en van binnen de 16m schoot hij de 0-1 binnen. Omniworld verdedigde en kwam sporatisch richting de Utrechtse 16m. FC Utrecht viel aan en had wat kleine mogelijkheden. Tot in de 60 minuut. Randy werd weggestuurd en belandde in de hoek en speelde de bal naar Igor die was bijgesloten. Die zag op zijn beurt Stefano de 16m inlopen en speelde hem aan. Stefano op de 5m-lijn zag zijn kans en schoot de 0-2 binnen. Even later uit een voorzet van Randy had Tim nog een mooie kopbal die net voorlangs ging. In de 68e minuut gaf Gregory de bal aan Randy die ongehinderd de 16m in kon lopen. Randy haalde venijnig uit en via de been van een verdediger ging de bal tegen de touwen, 0-3. Omniworld bracht wat wissels, maar ook die konden het verschil niet maken. De overtredingen werden wat onvriendelijker en de scheidsrechter was genoodzaakt om een aantal gele kaarten te trekken. Ook trainer/coach Harry Suvee bracht in het laatste kwartier 5 wissels. FC Utrecht probeerde nog voor de 4 te gaan alleen het werd niet echt meer gevaarlijk. Ook Omniworld was dit niet en deze schoten uit 2 mogelijkheden van geruime afstand en ruim over. De 2e helft maakte het weer goed en de Domstedelingen behaalde een nuttige overwinning.

FC Omniworld A1 - FC Utrecht A1 0-3 (0-0) Klik voor de foto's HIER en HIER.

Opstelling: Jordy v/d Corput, Jose Spenrath, Roy Schaap, Tim Noordraven, Igor Trajkov(85' Sjoerd Molleman), Jasper Attevelt(89' Zinho Neves), Maikel de Harder, Gregory Schaken(86' Anouar Kali), Randy Wolters, Stefano Lilipaly(82' Brahim Abdelkader), Evert Brouwers(75' Fernon Haselhoef).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten