maandag 15 april 2013

FC Den Bosch houdt Jupiler Play-Offs in zicht na ruime zege

FC Den Bosch heeft maandagavond gedaan wat het moest doen, namelijk winnen om in de race te blijven voor een plek in de Jupiler Play-Offs. Tegen Almere City FC werd een overtuigende 1-5 overwinning geboekt. Met bij vlagen goed verzorgd voetbal werden er tal van kansen gecreĆ«erd. Voor rust scoorde Jeffrey Vlug uit een slim genomen vrije trap. Na rust twee goals van Tom van Weert, een beauty van Moreno Rutten en een verdiende treffer voor de met flair in zijn geboorteplaats spelende Enzio Boldewijn. Dissels scoorde tegen uit een penalty. Voor Rutten en Boldewijn betekende het hun eerste doelpunt in het betaalde voetbal. Bij FC Den Bosch maakte kort voor tijd Jordy Thomassen zijn debuut in het eerste elftal. (Bron: www.fcdenbosch.nl)

Almere City FC - FC Den Bosch 1-5 (0-1)Voor alle foto's klik HIER.

Opstelling FC Den Bosch: Kevin Begois; Moreno Rutten, Jeffrey Buitenhuis (69' Daan van Dinter), Tim Hofstede, Joey Brock; Jeffrey Vlug, Hasan KiliƧ (69' Bart van Brakel), Benjamin van den Broek, Randy Wolters; Tom van Weert, Enzio Boldewijn (83' Jordy Thomassen).