vrijdag 9 maart 2012

FC Emmen maakt het FC Eindhoven erg moeilijk

Het resultaat was opnieuw niet positief maar dat gold niet voor de getoonde inzet. FC Emmen verloor het duel tegen nummer drie FC Eindhoven met 1-0 maar kon met opgeheven hoofden de kleedkamer opzoeken. Op grond van de tweede helft was een puntje zelfs verdiend geweest maar het onbreekt de ploeg aan een schutter van formaat.

Trainer René Hake kon op de knullig verlopen persconferentie voor het eerst sinds weken een wat opgewekter geluid laten horen. ,,Na een desastreuze week hebben we toch een stap vooruit gemaakt. Alleen jammer dat we ons zelf niet hebben beloond. In de tweede helft hebben we meer lef getoond en zijn tegen FC Eindhoven, dat in mijn ogen wellicht de best voetballende ploeg in de eerste divisie is, tot en met de laatse minuut in de wedstrijd gebleven.''
Hake had Shkodran Metaj en Renaldo Jongebloet uit de basis gelaten terwijl Matthieu Bemba en Elson do Rosario Almeida vanaf het eerste fluitsignaal mochten starten. De bedoeling was om compact te spelen en met snelle spitsen als Almeida en Rojer uit de verdediging te komen. Dat lukte in de eerste helft redelijk hoewel het soms een dubbeltje op zijn kant was omdat de centrale verdedigers Kevin Görtz en Sander Fischer niet uitblonken in het maken van de juiste keuzes.
Lees verder op fcemmen.nl

De geschorste Randy Wolters moest de wedstrijd aanschouwen vanaf de tribune.

Randy Wolters op vak 26



FC Emmen-FC Eindhoven 0-1 (0-1). Voor de wedstrijdfoto's klik HIER.

Doelpunt: 23. Paridaans 0-1.
Scheidsrechter: Van de Graaf.
Gele kaart: Mravec, De Groot (FC Emmen), Mohktar, Swinkels (FC Eindhoven).
Toeschouwers: 2000.

Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Görtz, Fischer, Koenders, De Groot, Bemba (59. Boztepe), Mravec (71. Metaj), De Visscher, Almeida, Rojer (77. Jongebloet).

Opstelling FC Eindhoven: Swinkels; Paridaans (67. Kantelberg), Rossen, Van Kouwen, Van Son, Lucius, Pennings (59. Vanbelle), Van Geele, Mohktar, Koc, Waalkens (81. Tahapary).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten