zaterdag 2 juli 2011

FC Emmen wint ook tweede oefenwedstrijd

FC Emmen heeft haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 5-0 gewonnen. FC Emmen speelde zaterdagavond tegen Bargeres.

FC Emmen speelde in de eerste helft met de basis van vorig seizoen, aangevuld met twee proefspelers. Het was een matte eerste helft. FC Emmen ging de rust in met een tussenstand van 2-0. Het eerste doelpunt werd gescoord door proefspeler Cenk Uguz, een 19-jarige middenvelder. Het tweede doelpunt staat op naam van Sander Fisscher.

2_Bargeres-FCE_1
2_Bargeres-FCE_3
(foto's Bennie Wolbers)

In de tweede helft speelden ook andere proefspelers en beloften van sc Heerenveen. FC Emmen scoorde in de tweede helft nog drie keer. De 3-0 staat op naam van Ernesto Seymonson. Het vierde doelpunt kwam voort uit een strafschop. Enzo Huntink nam een penalty en scoorde. In de blessuretijd scoorde Johnny de Vries de 5-0.

v.v. Bargeres - FC Emmen 0-5 (0-2).

Doelpunten; 8. Uguz 0-1, 23. Fischer 0-2, 48. Seymonsson 0-3, 60. Huntink (p.) 0-4, 89. De Vries 0-5.
Scheidsrechter: Kampman.
Toeschouwers: 400.

Opstelling FC Emmen, eerste helft: Zeinstra; Kunst, Gxf6rtz, Fischer (30. Bakker), Rustenberg, Uguz, De Almeida, De Vries (30. Dankquah), De Visscher, Ter Heide, Wolters.

OpstellingFC Emmen, tweede helft; Kuperus; Huntink, Gxf6rtz (60. Fischer), Bakker, Wagenaar, Velda, Poldervaart, Dankquah (78. De Vries), Seymonsson, Cameron, Shayesteh.

FC Emmen beslist dit weekend nog over een verlenging van de stageperiode van een aantal proefspelers.

*FC Emmen vertrekt maandag naar het trainingskamp in Ees met aanstaande dinsdag een oefenduel in Borger tegen een regioselectie. Aanvang 19.00 uur.