dinsdag 26 juli 2011

FC Emmen - FC Zwolle eindigt in 2-2 gelijkspel

Op dinsdag 26 juli 2011 speelde FC Emmen de een na laatste oefenwedstrijd op het sportcomplex van v.v. Wacker in De Wijk tegen FC Zwolle.IMG_2718a
FC Emmen kwam op 1-0 voorsprong na een schot van Kai Velda. Nog voor de rust maakte FC Zwolle de gelijkmaker door Ferrario.Zoals gebruikelijk in oefenwedstrijden werd er na de rust volop gewisseld.
IMG_2768
IMG_2818

Nadat nu FC Zwolle op voorsprong kwam uit een goed ingeschoten vrije trap door Maachi. Was er de gelijkmaker vlak voor tijd. Ruud ter Heide werd in de 16m naar de grond getrokken. De penalty werd genomen door Jeffrey de Visscher. Die zag zijn poging gestopt worden maar in de rebound schoot hij dan toch de 2-2 binnen.

FC Emmen - FC Zwolle 2-2 (1-1)Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Doelpunten: 13. Velda 0-1, 36. Ferrario 1-1, 59. Maachi 2-1, 89. De Visscher 2-2.
Scheidsrechter: Abbink.
Toeschouwers: 600 (in De Wijk).

Opstelling FC Emmen: Zeinstra: Huntink, De Groot (60. Otigba), Fischer, Koenders, Velda, Poldervaart (74. Bakker), Mravic, De Visscher, Ter Heide, Wolters (46. Do Rosario Almeida).

Opstelling FC Zwolle: Ter Wielen: Achente (64. IJzerman), Aafjes (46. Hiwat), Lachman, Van Polen (46. Bakkati), Van der Berg, Mamedov, Bannink (46. Narsingh), Maachi (64. Mailoa), Ferrario (46. Olijve), Saymak (46. Pot).